Кои сме ние

Студио ТТ е една од првите приватни проектантски компании во Република Македонија. Основана во 1991 година, од дги Трајковски Трајко, кој е сопственик на компанијата, а воедно и управител.

Прочитај повеќе »

Основни дејности

Проектирање на објекти и ентериери

Надзор, консaлтинг и инженеринг

Раководење со изградба

Проценки на недвижен имот и проценка на штети

Проекти

Во своето 30-годишно постоење “Студио ТТ” стои зад многубројни проекти и над 110 реализирани објекти